Dave Graafmans

Mijn naam is Dave Graafmans en ik ben een nieuwe medewerker op de Sport BSO Drieburcht. Ben in 2008 afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Tilburg. Heb daar mijn HBO bachelor leraar lichamelijke opvoeding 1e graad behaald.Momenteel werk ik als 'Stop Stoer Doen' docent in Dordrecht op een basisschool. Ik geef daar gymlessen met bijbehorende gedragsthema's. Daarnaast ben ik werkzaam als vakleerkracht gymnastiek op een basisschool in Rotterdam. Ik geef de kinderen daar 2x per week gymles.Vanaf dit schooljaar ook werkzaam op de Sport BSO Drieburcht in Tilburg. Ik vind het heerlijk om met deze doelgroep te werken en ze te laten kennismaken met allerlei verschillende sporten. Vind dit ook erg belangrijk voor hun ontwikkeling.Een mooie gecombineerde baan zo en ik kijk enorm uit naar komend schooljaar om de kinderen op de Sport BSO Drieburcht een zo mooi mogelijke tijd te laten beleven.Naast dit alles ben ik ook nog personal trainer. Ben zelf erg sportief. Ik voetbal bij V.V. Gilze in de selectie, speel in Tilburg hoofdklasse zaalvoetbal en beoefen nog zo'n 5 tot 6x per week fitness.

Dianne de Kort

Mijn naam is Dianne de Kort. Ik werk vast bij Outdoor-bso Warande op de dinsdag. Tijdens de andere dagen kun je mij ook tegen komen bij Sport-bso Drieburcht. Tijdens en na de opleiding Sport & bewegen heb ik veel gewerkt met kinderen in de buitensport. Hier heb ik erg van genoten! Goede sfeer in de groep, veilige vertrouwde omgeving en gezelligheid vind ik belangrijke punten tijdens de activiteiten.

Iris van Os

Hoi, mijn naam is Iris van Os. Ik ben sinds januari 2017 werkzaam als invalmedewerker bij de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso ben ik ook werkzaam geweest op een sportschool als groepslesdocent. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald in 2013, en studeer nu aan de Fontys Pabo voor leerkracht basisonderwijs. Ik sta met veel plezier voor de klas en vind het heel leuk dat ik nu ook op de sport-bso kan werken.

Jurgen Wens

Mijn naam is Jurgen Wens, ik ben op dit moment Directeur van Sport-BSO T2, Sport-BSO Drieburcht en TSO Den Bijstere. Ik ben nu 6 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. Naast mijn taken als directeur vind ik het erg leuk om de sportlessen aan te bieden aan de verschillende leeftijdscategorieën.

Marcia Vermeer

Hoi allemaal, Mijn naam is Marcia Vermeer, 25 jaar en sinds kort behoor ik tot het gezellige team van de sport bso Drieburcht. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding. Momenteel ben ik ook nog werkzaam bij kunst en kracht Tilburg als dans en turn docent.

Marian PijnenburgMarian Pijnenburg

Hallo mijn naam is Marian Pijnenburg, ik werk nu al 3 jaar bij Sport BSO Drieburcht als pedagogische sport medewerkster. Ik werk met heel veel plezier bij de BSO, waarbij ik mijn passie voor sport kan combineren met de gezelligheid van de kinderen.

Mathijs van de VorstMathijs van de Vorst

Hallo, ik ben Mathijs van de Vorst.Ruim vier jaar werk ik als pedagogisch sport medewerker bij Kinderstad. Zo ben ik mede verantwoordelijk geweest voor het opstarten van sport-bso Drieburcht. Hier heb ik mijn grote passie voor sport weten te combineren met mijn affiniteit voor kinderen.

Max Deijkers

Mijn naam is Max Deijkers, 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Ik ben afgestuurd op het CIOS en vind het leuk om te werken met kinderen en sport. Daarom verzorg ik met veel plezier sportlessen bij de Sport-BSO T2.

Miranda van LiemdeMiranda van Liemde

Mijn naam is Miranda van Liemde . Ik kom vanaf 15 februari werken bij Sport-BSO Drieburcht. Ik ben al 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit nog steeds met veel liefde en plezier.

Sytze van der Aa

Ik ben Sytze en ben van maandag t/m donderdag aanwezig. Na mijn opleiding aan de Fontys Sport-hogeschool heb ik eerst voor Fantastick gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kleuters. Deze ervaring past hij nu toe bij de PUMA training op woensdag. Ik werk bij Outdoor-bso Warande voornamelijk op de bovenbouw en ben een echte buitensporter! Op vrijdag werk ik sinds april ook bij Sport-BSO Drieburcht, deze combinatie bevalt me heel goed!

Thijs AntoniseThijs Antonise

Mijn naam is Thijs Antonise. Ik ben nu bijna drie jaar werkzaam als pedagogisch medewerker sport binnen Kinderstad. Samen met mijn collega’s probeer ik z’n leuk en uitdagend mogelijk programma aan te bieden passend bij iedere doelgroep. De sportieve activiteiten, het leuke team en de positieve energie van de kinderen zorgt ervoor dat ik dit werk iedere week met erg veel plezier mag doen.