Bas de Jong

Mijn naam is Bas de Jong, ik ben 25 jaar en woon in Loon op Zand. In Augustus 2017 heb ik mijn Bachelor Sport en Bewegingseducatie (Sportkunde) in ontvangst mogen nemen aan de Fontys Sporthogeschool. Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam binnen de SPORT-BSO Drieburcht. Ik verzorg hier de sportlessenover het algemeen op de dinsdagen en donderdagen. Tot op heden heb ik het erg naar mijn zin! Ik vind ik het leuk om de kinderen zoveel mogelijk bij te leren en allemaal enthousiast te maken tijdens en buiten het sporten om.

Dianne de Kort

Mijn naam is Dianne de Kort. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je mij ook tegen komen bij Sport-bso Drieburcht. Tijdens en na de opleiding Sport & bewegen heb ik veel gewerkt met kinderen in de buitensport. Hier heb ik erg van genoten! Goede sfeer in de groep, veilige vertrouwde omgeving en gezelligheid vind ik belangrijke punten tijdens de activiteiten.

Esmee Ketelaars

Ik ben Esmee Ketelaars. Ik werk sinds mei bij sport Bso kinderstad. Daarvoor heb ik de opleiding ROC Sport en Bewegen gevolgd. Ik vind het leuk om de kinderen te enthousiasmeren en met ze te bewegen. Tot snel allemaal!

Iris van Os

Hoi, mijn naam is Iris van Os. Ik ben sinds januari 2017 werkzaam als invalmedewerker bij de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso ben ik ook werkzaam geweest op een sportschool als groepslesdocent. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald in 2013, en studeer nu aan de Fontys Pabo voor leerkracht basisonderwijs. Ik sta met veel plezier voor de klas en vind het heel leuk dat ik nu ook op de sport-bso kan werken.

Jurgen Wens

Mijn naam is Jurgen Wens, ik ben op dit moment Directeur van Sport-BSO T2, Sport-BSO Drieburcht en TSO Den Bijstere. Ik ben nu 6 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. Naast mijn taken als directeur vind ik het erg leuk om de sportlessen aan te bieden aan de verschillende leeftijdscategorieën.

Marcia Vermeer

Hoi allemaal, Mijn naam is Marcia Vermeer, 25 jaar en sinds kort behoor ik tot het gezellige team van de sport bso Drieburcht. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding. Momenteel ben ik ook nog werkzaam bij kunst en kracht Tilburg als dans en turn docent.

Marian PijnenburgMarian Pijnenburg

Hallo mijn naam is Marian Pijnenburg, ik werk nu al 3 jaar bij Sport BSO Drieburcht als pedagogische sport medewerkster. Ik werk met heel veel plezier bij de BSO, waarbij ik mijn passie voor sport kan combineren met de gezelligheid van de kinderen.

Mathijs van de VorstMathijs van de Vorst

Hallo, ik ben Mathijs van de Vorst.Ruim vier jaar werk ik als pedagogisch sport medewerker bij Kinderstad. Zo ben ik mede verantwoordelijk geweest voor het opstarten van sport-bso Drieburcht. Hier heb ik mijn grote passie voor sport weten te combineren met mijn affiniteit voor kinderen.

Max Deijkers

Mijn naam is Max Deijkers, 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Ik ben afgestuurd op het CIOS en vind het leuk om te werken met kinderen en sport. Daarom verzorg ik met veel plezier sportlessen bij de Sport-BSO T2.

Miranda van LiemdeMiranda van Liemde

Mijn naam is Miranda van Liemde . Ik kom vanaf 15 februari werken bij Sport-BSO Drieburcht. Ik ben al 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit nog steeds met veel liefde en plezier.

Sytze van der Aa

Ik ben Sytze en ben van maandag t/m donderdag aanwezig. Na mijn opleiding aan de Fontys Sport-hogeschool heb ik eerst voor Fantastick gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kleuters. Deze ervaring past hij nu toe bij de PUMA training op woensdag. Ik werk bij Outdoor-bso Warande voornamelijk op de bovenbouw en ben een echte buitensporter! Op vrijdag werk ik sinds april ook bij Sport-BSO Drieburcht, deze combinatie bevalt me heel goed!

Thijs AntoniseThijs Antonise

Mijn naam is Thijs Antonise. Ik ben nu bijna drie jaar werkzaam als pedagogisch medewerker sport binnen Kinderstad. Samen met mijn collega’s probeer ik z’n leuk en uitdagend mogelijk programma aan te bieden passend bij iedere doelgroep. De sportieve activiteiten, het leuke team en de positieve energie van de kinderen zorgt ervoor dat ik dit werk iedere week met erg veel plezier mag doen.

Youri Iesberts

Ik ben Youri, afgestudeerd aan het CIOS in Goes. Ik werk op donderdag en vrijdag bij bso Klinkers, de andere dagen zal ik invallen op de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso werk ik als Personal Trainer en geef Golf-clinics aan kinderen.