Bas de Jong Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Bas de Jong, ik ben 25 jaar en woon in Loon op Zand. In Augustus 2017 heb ik mijn Bachelor Sport en Bewegingseducatie (Sportkunde) in ontvangst mogen nemen aan de Fontys Sporthogeschool. Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam binnen de SPORT-BSO Drieburcht. Ik verzorg hier de sportlessenover het algemeen op de dinsdagen en donderdagen. Tot op heden heb ik het erg naar mijn zin! Ik vind ik het leuk om de kinderen zoveel mogelijk bij te leren en allemaal enthousiast te maken tijdens en buiten het sporten om.

Bram Bakkers Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Bram Bakkers, ik ben 21 jaar oud en ben op dit moment mijn mbo-studie aan het afronden. De afgelopen vier jaar heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van lesgeven aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op het ROC in Tilburg heb ik onder andere bij Kinderstad geleerd hoe ik zelfstandig een gymles kan draaien, met daarbij het aanbieden van genoeg uitdaging voor elk kind. Ik wil mijzelf graag blijven door ontwikkelen, daarom start ik komend schooljaar aan de opleiding tot leraar basisonderwijs op de Fontys. Mijn doel is om over een aantal jaar voor de groep te staan in de klas èn in de gymzaal. Bij Sport-BSO T2 & Sport-BSO Drieburcht zal ik vooral aan het werk gaan als invaller, als dit te combineren is met mijn studie.

Chris Cornelissen Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Chris Cornelissen, ik ben 26 jaar en woon in Eindhoven. In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de ALO in Amsterdam. Ik ga het team van Sport-BSO Drieburcht versterken op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik heb erg veel zin om met de kinderen te gaan sporten en plezier te maken.

Dianne de Kort Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Dianne de Kort. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je mij ook tegen komen bij Sport-bso Drieburcht. Tijdens en na de opleiding Sport & bewegen heb ik veel gewerkt met kinderen in de buitensport. Hier heb ik erg van genoten! Goede sfeer in de groep, veilige vertrouwde omgeving en gezelligheid vind ik belangrijke punten tijdens de activiteiten.

Esmee Ketelaars Sport-Pedagogisch medewerker

Ik ben Esmee Ketelaars. Ik werk sinds mei bij sport Bso kinderstad. Daarvoor heb ik de opleiding ROC Sport en Bewegen gevolgd. Ik vind het leuk om de kinderen te enthousiasmeren en met ze te bewegen. Tot snel allemaal!

Jolijn Thissen Sport-Pedagogisch medewerker

Hallo, mijn naam is Jolijn en ik ben werkzaam bij sport BSO warande en sport BSO drieburcht. Hiervoor heb ik de opleiding sport en bewegen gedaan en succesvol afgerond. Ik heb tijdens mijn opleiding veel met kinderen te maken gehad. Ik was skilerares in Oostenrijk en kite/windsurf instructeur in Zeeland. Ook heb ik tijdens mijn opleiding stage gelopen bij Warande en vond het zo leuk dat ik er ben gaan solliciteren Sport is iets wat iedereen kan en ik vind het leuk aan kinderen over te brengen.

Jurgen Wens Directeur

Mijn naam is Jurgen Wens, ik ben op dit moment Directeur van Sport-BSO T2, Sport-BSO Drieburcht. Ik ben nu 8 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. Naast mijn taken als directeur vind ik het erg leuk om de sportlessen aan te bieden aan de verschillende leeftijdscategorieën.

Marian PijnenburgMarian Pijnenburg Sport-Pedagogisch medewerker

Hallo mijn naam is Marian Pijnenburg, ik ben 25 jaar oud en ik werk nu al 4 jaar bij Sport BSO Drieburcht als pedagogische sport medewerkster. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool. Ik werk met heel veel plezier bij de BSO, waarbij ik mijn passie voor sport kan combineren met de gezelligheid van de kinderen.

Max Deijkers Sport-Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Max Deijkers, 25 jaar oud en woon in Tilburg. Ik ben nu 3 jaar werkzaam bij Kinderstad, als pedagogisch medewerker sport. Ik ben afgestudeerd op het CIOS en studeer op dit moment op de ALO Fontys sporthogeschool. Ik vind het leuk om te sporten samen met de kinderen en daarom werk ik hier ook met veel plezier! Je kan mij tegenkomen bij de Drieburcht of bij T2. Zelf sport ik ook nog en ben ik keeper bij de selectie van SC 't Zand.

Miranda van LiemdeMiranda van Liemde Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Miranda van Liemde . Ik werk al ruim 20 jaar in de kinderopvang als pedagogische medewerkster. Ik doe dit nog steeds met veel liefde en plezier. Naast het sporten bied ik de kinderen nog andere activiteiten aan. Op de dinsdagen gaan we knutselen en op de donderdagen ga ik met de kinderen bakken . Het werken met kinderen geeft me veel gezelligheid en geen één dag is hetzelfde .

Rob Fijneman Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Rob Fijneman, een echte sportfanaat. Na mijn opleidingen sport en bewegen en wellness en lifestyle ben ik mijn eigen personal trainingsbedrijf begonnen en ik vind het belangrijk dat we vanaf jongs af aan voldoende bewegen. Samen met een super team kunnen we dit bereiken

Tjarik SemilTjarik Semil Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Tjarik Semil en ik ben nu 3 jaar werkzaam bij Kinderstad, als Pedagogisch Medewerker Sport. De sportieve kinderen en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik dit werk elke week met veel plezier doe. Hiernaast studeer ik in Eindhoven op de opleiding Toegepaste Psychologie en speel ik veld en zaalvoetbal.