Celina Chan Jong Chu

Mijn naam is Celina Chan Jong Chu Ik werk nu al een tijdje met veel plezier bij Sport BSO Reeshof! Jullie zullen mij voornamelijk veel zien op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag. Mijn hobby is hiphop dansen, ik heb altijd zelf wedstrijdgroepen gecoacht en daar veel prijzen mee gewonnen. Elke dag is weer anders bij de BSO, en dat maakt het werken zo leuk!

Luuk Verschuuren

Mijn naam is Luuk Verschuuren (1996), ik woon in Tilburg. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan het ROC Sport & Bewegen als bewegingsagoog. Sinds augustus 2015 ben ik begonnen met de baan bij sport-bso Pellikaan als sport-pedagogisch medewerker. In 2018 ben ik meeverhuisd naar Sport-bso Reeshof. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker studeer ik aan de SPECO. Je zult mij vooral zien tijdens vakanties. Ik zal ook als invalmedewerker aanwezig zijn op de locatie.

Merel Van Spaandonk Pedagogisch Medewerker Sport

Begin februari (2017) ben ik afgestudeerd als Sportkundige aan Fontys Sporthogeschool Eindhoven. Van kleins af aan ben ik bezig met alles rondom sport. Zo heb ik aan judo en badminton gedaan en voetbal ik al vanaf de f’jes. Tijdens de stages in mijn studieperiode, heb ik ontdekt dat ik dolgraag een bijdrage wil leveren aan het in beweging krijgen van zoveel mogelijk kinderen, waardoor zij zich beter ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Bij bso Reeshof zal ik vooral op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig zijn.

Nancy Klerks Pedagogisch Medewerker Sport

Hoi, ik ben Nancy. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag bij sport-bso Reeshof. Ik vind het belangrijk dat kinderen bewegen, kennis maken met verschillende sporten en plezier hebben. Ik wil de kinderen graag een leuke middag op de BSO bieden.

Rob Fijneman Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Rob Fijneman, een echte sportfanaat. Na mijn opleidingen sport en bewegen en wellness en lifestyle ben ik mijn eigen personal trainingsbedrijf begonnen en ik vind het belangrijk dat we vanaf jongs af aan voldoende bewegen. Samen met een super team kunnen we dit bereiken

Sytze van der Aa Pedagogisch medewerker Sport

Ik ben Sytze en ben van maandag t/m vrijdag aanwezig. Na mijn opleiding aan de Fontys Sport-hogeschool heb ik eerst voor Fantastick gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kleuters. Ik werkte bij Outdoor-bso Warande voornamelijk op de bovenbouw en zal bij Sport-bso Reeshof ook bij de bovenbouw aanwezig zijn.

Tom Spierings Pedagogisch Medewerker Sport

Mijn naam is Tom Spierings, ik ben 21 jaar oud en kom uit Waalwijk. Ik ben een enthousiaste en sportieve jongen. Mijn hobby’s zijn basketballen, wielrennen en duiken tijdens de vakanties. Na mijn opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Tilburg ben ik op zoek gegaan naar een baan in de richting van sport. Met heel veel passie en plezier heb ik gymles gegeven op twee basisscholen en bij Sport-BSO Pellikaan. Na het behalen van mijn diploma heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Sport-BSO Reeshof aan de slag te gaan!

Wout JansenWout Jansen Directeur

Ik ben Wout Jansen, sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang. Na mijn studie aan de C.I.O.S. heb ik nog deeltijd gestudeerd aan de P.A.B.O in Breda. Momenteel ben ik directeur van Outdoor-bso Warande en Sport-bso Reeshof. Naast de directeurstaken zal ik ook regelmatig op beiden locaties aanwezig zijn om samen met de kinderen te sporten.

Danielle Elfrink pedagogisch medewerker Sport

Mijn naam is Danielle. Sinds februari 2018 werk ik als pedagogisch medewerker sport bij sport-bso Reeshof. Ik ben er elke maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast werk ik ook voor de gemeente Tilburg als zweminstructeur. Hier zal ik vooral op woensdag en vrijdag aanwezig zijn. 's Avonds kun je me vinden op het volleybalveld als volleybaltrainster.