Nancy Klerks Pedagogisch Medewerker Sport

Hoi, ik ben Nancy. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag bij sport-bso Reeshof. Ik vind het belangrijk dat kinderen bewegen, kennis maken met verschillende sporten en plezier hebben. Ik wil de kinderen graag een leuke middag op de BSO bieden.

Rob Fijneman Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Rob Fijneman, een echte sportfanaat. Na mijn opleidingen sport en bewegen en wellness en lifestyle ben ik mijn eigen personal trainingsbedrijf begonnen en ik vind het belangrijk dat we vanaf jongs af aan voldoende bewegen. Samen met een super team kunnen we dit bereiken

Sytze van der Aa

Ik ben Sytze en ben van maandag t/m vrijdag aanwezig. Na mijn opleiding aan de Fontys Sport-hogeschool heb ik eerst voor Fantastick gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kleuters. Ik werkte bij Outdoor-bso Warande voornamelijk op de bovenbouw en zal bij Sport-bso Reeshof ook bij de bovenbouw aanwezig zijn.

Celina Chan Jong Chu

Mijn naam is Celina Chan Jong Chu Ik werk nu al een tijdje met veel plezier bij Sport BSO Pellikaan! Jullie zullen mij voornamelijk veel zien op dinsdag en donderdag. Naast de sport BSO ben ik ook werkzaam als sportinstructrice bij DC Company in Tilburg waar ik vooral hiphop lessen geef aan kinderen. Mijn hobby is hiphop dansen, ik heb altijd zelf wedstrijdgroepen gecoacht en daar veel prijzen mee gewonnen. Elke dag is weer anders bij de BSO, en dat maakt het werken zo leuk!

Danielle Elfrink pedagogisch medewerker Sport

Mijn naam is Danielle. Sinds februari 2018 werk ik als pedagogisch medewerker sport bij sport-bso Pellikaan. Ik ben er elke maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast werk ik ook voor de gemeente Tilburg als zweminstructeur. Hier zal ik vooral op woensdag en vrijdag aanwezig zijn. 's Avonds kun je me vinden op het volleybalveld als volleybaltrainster.

Iris van Os

Hoi, mijn naam is Iris van Os. Ik ben sinds januari 2017 werkzaam als invalmedewerker bij de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso ben ik ook werkzaam geweest op een sportschool als groepslesdocent. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald in 2013, en studeer nu aan de Fontys Pabo voor leerkracht basisonderwijs. Ik sta met veel plezier voor de klas en vind het heel leuk dat ik nu ook op de sport-bso kan werken.

Kathy Pinas

Hallo, ik ben Kathy Pinas. Na mijn opleiding SPW heb ik gewerkt als ambulante hulpverlener voor ouders met speciale kinderen. Daarnaast heb ik 9 jaar dansles gegeven aan kinderen. Sinds september 2016 werk ik met veel plezier op sport bso Pellikaan.

Luuk Verschuuren

Mijn naam is Luuk Verschuuren (1996), ik woon in Tilburg. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan het ROC Sport & Bewegen als bewegingsagoog. Sinds augustus 2015 ben ik begonnen met de baan bij sport-bso Pellikaan als sport-pedagogisch medewerker. Mijn vaste werkdagen zijn op dit moment maandag en donderdag.Naast het werk bij Kinderstad ben ik druk bezig met voetballen en fitnessen.

Merel Van Spaandonk Pedagogisch Medewerker Sport

Begin februari (2017) ben ik afgestudeerd als Sportkundige aan Fontys Sporthogeschool Eindhoven. Van kleins af aan ben ik bezig met alles rondom sport. Zo heb ik aan judo en badminton gedaan en voetbal ik al vanaf de f’jes. Tijdens de stages in mijn studieperiode, heb ik ontdekt dat ik dolgraag een bijdrage wil leveren aan het in beweging krijgen van zoveel mogelijk kinderen, waardoor zij zich beter ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Bij bso Pellikaan zal ik vooral op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig zijn.

Wout JansenWout Jansen

Ik ben Wout Jansen, sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang. Na mijn studie aan de C.I.O.S. heb ik nog deeltijd gestudeerd aan de P.A.B.O in Breda. Momenteel ben ik directeur van Outdoor-bso Warande en Sport-bso Pellikaan. Ik werk zelf nog vier middagen op de groep met de kinderen. Maandag en donderdag bij Outdoor-bso Warande en dinsdag en woensdag bij Sport-bso Pellikaan.

Karin den Broeder Ouder Commissie

Even voorstellen, ik ben Karin den Broeder, moeder van Roald en Bjorn, getrouwd met Ferdi. Onze kinderen sporten twee middagen in de week bij de sport-bso en hebben het daar reuze naar hun zin. Naast mijn werk als informatiespecialist bij een hogeschool zet ik mij in voor de oudercommissie van de sport-bso. Samen met twee andere ouders behartigen we de belangen van alle kinderen die hier sporten. Denk hierbij aan het pedagogische beleid, openingstijden en prijswijzigingen.