Merel Van Spaandonk Pedagogisch Medewerker Sport

Begin februari (2017) ben ik afgestudeerd als Sportkundige aan Fontys Sporthogeschool Eindhoven. Van kleins af aan ben ik bezig met alles rondom sport. Zo heb ik aan judo en badminton gedaan en voetbal ik al vanaf de f’jes. Tijdens de stages in mijn studieperiode, heb ik ontdekt dat ik dolgraag een bijdrage wil leveren aan het in beweging krijgen van zoveel mogelijk kinderen, waardoor zij zich beter ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Bij bso Pellikaan zal ik vooral op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig zijn.

Nancy Klerks Pedagogisch Medewerker Sport

Hoi, ik ben Nancy. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag bij sport-bso Reeshof. Ik vind het belangrijk dat kinderen bewegen, kennis maken met verschillende sporten en plezier hebben. Ik wil de kinderen graag een leuke middag op de BSO bieden.

Rob Fijneman Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Rob Fijneman, een echte sportfanaat. Na mijn opleidingen sport en bewegen en wellness en lifestyle ben ik mijn eigen personal trainingsbedrijf begonnen en ik vind het belangrijk dat we vanaf jongs af aan voldoende bewegen. Samen met een super team kunnen we dit bereiken

Sytze van der Aa Pedagogisch medewerker Sport

Ik ben Sytze en ben van maandag t/m vrijdag aanwezig. Na mijn opleiding aan de Fontys Sport-hogeschool heb ik eerst voor Fantastick gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kleuters. Ik werkte bij Outdoor-bso Warande voornamelijk op de bovenbouw en zal bij Sport-bso Reeshof ook bij de bovenbouw aanwezig zijn.

Celina Chan Jong Chu

Mijn naam is Celina Chan Jong Chu Ik werk nu al een tijdje met veel plezier bij Sport BSO Pellikaan! Jullie zullen mij voornamelijk veel zien op dinsdag en donderdag. Naast de sport BSO ben ik ook werkzaam als sportinstructrice bij DC Company in Tilburg waar ik vooral hiphop lessen geef aan kinderen. Mijn hobby is hiphop dansen, ik heb altijd zelf wedstrijdgroepen gecoacht en daar veel prijzen mee gewonnen. Elke dag is weer anders bij de BSO, en dat maakt het werken zo leuk!

Danielle Elfrink pedagogisch medewerker Sport

Mijn naam is Danielle. Sinds februari 2018 werk ik als pedagogisch medewerker sport bij sport-bso Pellikaan. Ik ben er elke maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast werk ik ook voor de gemeente Tilburg als zweminstructeur. Hier zal ik vooral op woensdag en vrijdag aanwezig zijn. 's Avonds kun je me vinden op het volleybalveld als volleybaltrainster.

Kathy Pinas

Hallo, ik ben Kathy Pinas. Na mijn opleiding SPW heb ik gewerkt als ambulante hulpverlener voor ouders met speciale kinderen. Daarnaast heb ik 9 jaar dansles gegeven aan kinderen. Sinds september 2016 werk ik met veel plezier op sport bso Pellikaan.

Luuk Verschuuren

Mijn naam is Luuk Verschuuren (1996), ik woon in Tilburg. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan het ROC Sport & Bewegen als bewegingsagoog. Sinds augustus 2015 ben ik begonnen met de baan bij sport-bso Pellikaan als sport-pedagogisch medewerker. Mijn vaste werkdagen zijn op dit moment maandag en donderdag.Naast het werk bij Kinderstad ben ik druk bezig met voetballen en fitnessen.

Wout JansenWout Jansen

Ik ben Wout Jansen, sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang. Na mijn studie aan de C.I.O.S. heb ik nog deeltijd gestudeerd aan de P.A.B.O in Breda. Momenteel ben ik directeur van Outdoor-bso Warande en Sport-bso Pellikaan. Ik werk zelf nog vier middagen op de groep met de kinderen. Maandag en donderdag bij Outdoor-bso Warande en dinsdag en woensdag bij Sport-bso Pellikaan.