Bianca Bruers

Mijn naam is Bianca Bruers en ik ben bijna een jaar werkzaam op de Sport BSO T2. De eerste maanden deed ik invalwerk en daarna ben ik op vaste dagen komen werken. Momenteel werk ik met veel plezier maandag, dinsdag en donderdag middag bij de onderbouw. Daarnaast doe ik nog regelmatig invalwerk op het Kinderdagverblijf.

Emiel Schmid

ik ben Emiel Schmid en momenteel werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag in de onderbouw van Sport-BSO T2.Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de opleiding Sport en Bewegen in Tilburg.

Esmee Ketelaars

Ik ben Esmee Ketelaars. Ik werk sinds mei bij sport Bso kinderstad. Daarvoor heb ik de opleiding ROC Sport en Bewegen gevolgd. Ik vind het leuk om de kinderen te enthousiasmeren en met ze te bewegen. Tot snel allemaal!

Hilde Maurits

Mijn naam is Hilde Maurits en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment woon ik nog in Nijmegen waar ik mijn studie ALO heb gevolgd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Maar ik ga terug verhuizen naar gemeente Waalwijk. Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding(ALO) en zal vanaf eind augustus/begin september starten op de onderbouwsectie van de sport BSO T2. Ik hou van sporten en socializen met vrienden, maar een avondje bankhangen is ook geen probleem. Wanneer u vragen heeft of een praatje wil maken stap gerust op mij af.

Iris van Os

Hoi, mijn naam is Iris van Os. Ik ben sinds januari 2017 werkzaam als invalmedewerker bij de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso ben ik ook werkzaam geweest op een sportschool als groepslesdocent. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald in 2013, en studeer nu aan de Fontys Pabo voor leerkracht basisonderwijs. Ik sta met veel plezier voor de klas en vind het heel leuk dat ik nu ook op de sport-bso kan werken.

Jurgen Wens

Mijn naam is Jurgen Wens, ik ben op dit moment Directeur van Sport-BSO T2, Sport-BSO Drieburcht en TSO Den Bijstere. Ik ben nu 6 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. Naast mijn taken als directeur vind ik het erg leuk om de sportlessen aan te bieden aan de verschillende leeftijdscategorieën.

Kim Goverde

Hallo allemaal,Mijn naam is Kim Goverde en ik ben 24 jaar. Ik ben al enige tijd werkzaam op de sport BSO maar vanaf de maand februari zal ik iedere dinsdag en donderdag aanwezig zijn bij de bovenbouw groep.Naast mijn werkzaamheden op de sport BSO ben ik werkzaam als Docent LO op een middelbare school in Bladel. Het geven en beleven van sport op een leuke manier is dus iets waar ik dagelijks mee bezig ben.Verschillende kinderen ken ik al bij naam en ook een aantal ouders herken ik al van gezicht. Maar een heleboel ook nog niet! Ik doe mijn best om dit zo snel mogelijk te leren.Tot snel

Manon van ReeManon van Ree

Mijn naam is Manon van Ree. Al ruim 4 jaar werk ik met veel plezier als pedagogisch medewerker bij Sport BSO T2. Jullie zullen mij voornamelijk zien bij bovenbouw BSO op de 3e verdieping. Naast de sport BSO ben ik ook werkzaam als coördinator van de Eetclub op basisschool Den Bijstere in Tilburg.

Martijn van de KampMartijn van de Kamp

Mijn naam is Martijn van de Kamp (27jaar) en kom uit Oosterhout. Ik ben werkzaam als sport- pedagogisch medewerker op maandag, dinsdag en donderdagmiddag bij Sport BSO T2 op de bovenbouw. Daarnaast werk ik ook tussen de middag op basisschool de Christoffel. Het geeft me voldoening om alle leeftijdsgroepen te laten bewegen en plezier te laten ervaren,

Matthijs VermuntMatthijs Vermunt

Mijn naam is Matthijs Vermunt, 26 jaar oud en woonachtig in Etten -Leur. Inmiddels werk ik al meer dan 3 jaar met enorm veel plezier op het Sport-BSO T2 . U kunt mij alle dagen vinden in de bovenbouw. Naast mijn werk op de BSO ben ik actief op de tussen schoolse opvang, speel ik competitief voetbal en volleybal.

Max Deijkers

Mijn naam is Max Deijkers, 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Ik ben afgestuurd op het CIOS en vind het leuk om te werken met kinderen en sport. Daarom verzorg ik met veel plezier sportlessen bij de Sport-BSO T2.

Sofie Kloet

Mijn naam is Sofie Kloet, ik ben momenteel werkzaam als sport-pedagogisch medewerker bij de Sport BSO T2. Ik werk hier op de onderbouw, 4 tot en met 8 jaar, en werk met heel veel plezier. Naast dit werk volg ik nog de opleiding SPECO Sport en Media op het Fontys.

Tessa van HultenTessa van Hulten

Mijn naam is Tessa van Hulten, momenteel ben ik werkzaam als sport-pedagogisch medewerker bij Sport-BSO T2 waar ik elke week met veel plezier de sportlessen verzorg voor de onderbouw (4 tot 8 jaar). Naast mijn werk op de BSO ben ik parttime werkzaam als gymdocent in het speciaal onderwijs.

Tineke OostrumTineke Oostrum

Mijn naam is Tineke van Oostrum en binnen Sport-BSO T2 werk ik voornamelijk met de leeftijdsgroep 4 tot 8 jaar. Als Pedagogisch medewerker ben ik nu 7 jaar actief in de kinderopvang. Werken voor en met kinderen brengt dynamiek op de werkvloer en zaal, dit ervaar ik elke dag als een leuke uitdaging.

Youri Iesberts

Ik ben Youri, afgestudeerd aan het CIOS in Goes. Ik werk op donderdag en vrijdag bij bso Klinkers, de andere dagen zal ik invallen op de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso werk ik als Personal Trainer en geef Golf-clinics aan kinderen.