Bianca Bruers Sport-Pedagogisch medewerker

Hoi, ik ben Bianca en werk al een aantal jaar met heel veel plezier op BSO T2 (onderbouw) Gezellig luisteren naar alle verhalen van de kids, daar waar nodig even troosten, samen spelen, beetje dollen en ze natuurlijk lekker uit laten razen tijdens ons sport moment. Kortom ervoor zorgen dat de kids na school een fijne tijd hebben bij ons tot ze worden opgehaald.

Bram Bakkers Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Bram Bakkers, ik ben 21 jaar oud en ben op dit moment mijn mbo-studie aan het afronden. De afgelopen vier jaar heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van lesgeven aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op het ROC in Tilburg heb ik onder andere bij Kinderstad geleerd hoe ik zelfstandig een gymles kan draaien, met daarbij het aanbieden van genoeg uitdaging voor elk kind. Ik wil mijzelf graag blijven door ontwikkelen, daarom start ik komend schooljaar aan de opleiding tot leraar basisonderwijs op de Fontys. Mijn doel is om over een aantal jaar voor de groep te staan in de klas èn in de gymzaal. Bij Sport-BSO T2 & Sport-BSO Drieburcht zal ik vooral aan het werk gaan als invaller, als dit te combineren is met mijn studie.

Emiel Schmid Sport-Pedagogisch medewerker

ik ben Emiel Schmid en momenteel werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag in de onderbouw van Sport-BSO T2.Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de opleiding Sport en Bewegen in Tilburg.

Esmee Ketelaars Sport-Pedagogisch medewerker

Ik ben Esmee Ketelaars. Ik werk sinds mei bij sport Bso kinderstad. Daarvoor heb ik de opleiding ROC Sport en Bewegen gevolgd. Ik vind het leuk om de kinderen te enthousiasmeren en met ze te bewegen. Tot snel allemaal!

Hilde Maurits Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Hilde Maurits en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment woon ik nog in Nijmegen waar ik mijn studie ALO heb gevolgd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Maar ik ga terug verhuizen naar gemeente Waalwijk. Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding(ALO) en zal vanaf eind augustus/begin september starten op de onderbouwsectie van de sport BSO T2. Ik hou van sporten en socializen met vrienden, maar een avondje bankhangen is ook geen probleem. Wanneer u vragen heeft of een praatje wil maken stap gerust op mij af.

Hoi, mijn naam is Iris van Os. Ik ben sinds januari 2017 werkzaam als invalmedewerker bij de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso ben ik ook werkzaam geweest op een sportschool als groepslesdocent. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald in 2013, en studeer nu aan de Fontys Pabo voor leerkracht basisonderwijs. Ik sta met veel plezier voor de klas en vind het heel leuk dat ik nu ook op de sport-bso kan werken.

Jurgen Wens Directeur

Mijn naam is Jurgen Wens, ik ben op dit moment Directeur van Sport-BSO T2, Sport-BSO Drieburcht. Ik ben nu 8 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. Naast mijn taken als directeur vind ik het erg leuk om de sportlessen aan te bieden aan de verschillende leeftijdscategorieën.

Kim Goverde Sport-Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,Mijn naam is Kim Goverde en ik ben 24 jaar. Ik ben al enige tijd werkzaam op de sport BSO maar vanaf de maand februari zal ik iedere dinsdag en donderdag aanwezig zijn bij de bovenbouw groep.Naast mijn werkzaamheden op de sport BSO ben ik werkzaam als Docent LO op een middelbare school in Bladel. Het geven en beleven van sport op een leuke manier is dus iets waar ik dagelijks mee bezig ben.Verschillende kinderen ken ik al bij naam en ook een aantal ouders herken ik al van gezicht. Maar een heleboel ook nog niet! Ik doe mijn best om dit zo snel mogelijk te leren.Tot snel

Larissa Haast Sport-Pedagogisch medewerker

Hoi, mijn naam is Larissa Haast en ik ben 21 jaar oud. Ik werk sinds kort op de sport bso, zowel de boven als de onderbouw. Ik heb het CIOS gestudeerd in zowel Breda als Goes. Het werken met kinderen maakt me super enthousiast en daar haal ik mijn energie vandaan.

Marloes RaaijmakersMarloes Raaijmakers Sport-Pedagogisch medewerker

Matthijs VermuntMatthijs Vermunt Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Matthijs Vermunt, 26 jaar oud en woonachtig in Etten -Leur. Inmiddels werk ik al meer dan 3 jaar met enorm veel plezier op het Sport-BSO T2 . U kunt mij alle dagen vinden in de bovenbouw. Naast mijn werk op de BSO ben ik actief op de tussen schoolse opvang, speel ik competitief voetbal en volleybal.

Max Deijkers Sport-Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Max Deijkers, 25 jaar oud en woon in Tilburg. Ik ben nu 3 jaar werkzaam bij Kinderstad, als pedagogisch medewerker sport. Ik ben afgestudeerd op het CIOS en studeer op dit moment op de ALO Fontys sporthogeschool. Ik vind het leuk om te sporten samen met de kinderen en daarom werk ik hier ook met veel plezier! Je kan mij tegenkomen bij de Drieburcht of bij T2. Zelf sport ik ook nog en ben ik keeper bij de selectie van SC 't Zand.

Menno Goumans Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Menno Goumans en ik ben 25 jaar oud. Sinds september 2018 ben ik gestart bij de sport bso T2. Ik werk hier op maandag, dinsdag en donderdag in de onderbouw. Voordat ik hier gestart ben heb ik de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC afgerond. Daarna heb ik nog de opleiding maatschappelijke zorg gevolgd. Het bedenken van een uitdagende en passende activiteit voor de kinderen geeft mij erg veel voldoening.

Milou Pauwels Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Milou Pauwels, 23 jaar en ben sinds kort werkzaam bij BSO T-Kwadraat. Sinds twee jaar voetbal ik bij FC Tilburg maar hiervoor heb ik altijd gevolleybald. Ik ben afgestudeerd aan ROC Sport en Bewegen met de specialisatie Leisure & Outdoor. Tijdens mijn opleiding heb ik les gegeven in de watersport en wintersport. Ik heb kinderen leren skiën en windsurfen. Niet alleen in de outdoor heb ik ervaring maar ook indoor. Kinderen iets nieuws aanleren vind ik fantastisch om te doen. De verbazing en het geluk wat hierbij komt kijken geeft aan dat ik mijn doel heb bereikt.

Roel Vissers Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Roel Vissers, 20 jaar oud en net afgestudeerd aan het CIOS Goes Breda. Zelf voetbal ik bij SC 't Zand in Tilburg. Na een stage bij sport BSO T2 op de maandag was de keuze voor mij makkelijk om te gaan werken, en hoe gaaf is het om kinderen te laten bewegen buiten schooltijd!Ik ben klaar voor de nieuwe uitdaging!

Sofie Kloet Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Sofie Kloet, ik ben momenteel werkzaam als sport-pedagogisch medewerker bij de Sport BSO T2. Ik werk hier op de onderbouw, 4 tot en met 8 jaar, en werk met heel veel plezier. Naast dit werk volg ik nog de opleiding SPECO Sport en Media op het Fontys.

Tineke van Oostrum Sport-Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Tineke van Oostrum en binnen Sport-BSO T2 vindt je mij voornamelijk in de onderbouwgroep, de leeftijd 4 tot 8 jaar. Ik ben aanwezig op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag. Werken voor en met kinderen brengt dynamiek op de werkvloer en in de zaal, dit ervaar ik elke dag als een leuke uitdaging.

Tuur van der Maas Sport-Pedagogisch medewerker