Amy Schöningh

Mijn naam is Amy Schöningh en ik studeer aan het ROC Tilburg voor pedagogisch medewerkster en studeer in 2018 af. Daarvoor heb ik één jaar sport en bewegen gestudeerd. In 2016 heb ik al eerder stage gelopen bij de Warande en dit jaar zal ik tot aan de zomervakantie hier aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en woensdag. Het aller leukste aan mijn werk vind ik het buiten zijn in de bossen en zien wat de kinderen ontdekken en zich ontwikkelen.

Dianne de Kort

Mijn naam is Dianne de Kort. Ik werk vast bij Outdoor-bso Warande op de dinsdag. Tijdens de andere dagen kun je mij ook tegen komen bij Sport-bso Drieburcht. Tijdens en na de opleiding Sport & bewegen heb ik veel gewerkt met kinderen in de buitensport. Hier heb ik erg van genoten! Goede sfeer in de groep, veilige vertrouwde omgeving en gezelligheid vind ik belangrijke punten tijdens de activiteiten.

Iris van Os

Hoi, mijn naam is Iris van Os. Ik ben sinds januari 2017 werkzaam als invalmedewerker bij de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso ben ik ook werkzaam geweest op een sportschool als groepslesdocent. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald in 2013, en studeer nu aan de Fontys Pabo voor leerkracht basisonderwijs. Ik sta met veel plezier voor de klas en vind het heel leuk dat ik nu ook op de sport-bso kan werken.

Mandy Vernimmen-de Pooter

Mijn naam is Mandy de Pooter en ik werk 5 dagen in de week bij Outdoor BSO Warande. Ik begeleid de kinderen van 4 t/m 6 jaar. Ik heb op de sportacademie in Tilburg gezeten. Het aller leukste aan mijn werk vind ik het actief bezig zijn met de kinderen; hutten bouwen en klimmen in het bos, maar ook knotshockeyen of diamantenroof op het veld. Daarnaast vind ik het heerlijk om ze nieuwe dingen te leren en ze te begeleiden naar zelfstandigheid. Het is leuk om te zien hoe kinderen groeien op alle vlakken

Sytze van der Aa

Ik ben Sytze en ben van maandag t/m donderdag aanwezig. Na mijn opleiding aan de Fontys Sport-hogeschool heb ik eerst voor Fantastick gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kleuters. Deze ervaring past hij nu toe bij de PUMA training op woensdag. Ik werk bij Outdoor-bso Warande voornamelijk op de bovenbouw en ben een echte buitensporter! Op vrijdag werk ik sinds april ook bij Sport-BSO Drieburcht, deze combinatie bevalt me heel goed!

Teun Vosters

Hoi, Ik ben Teun. Ik heb in 2017 mijn diploma gehaald aan het ROC Sport & Bewegen. Ik heb kennis gemaakt met de bso tijdens de mei vakantie waar ik de Survivaldag georganiseerd heb. Ik vond dit zo leuk dat ik meteen hier wilde werken. Ik zal als vaste invalmedewerker aanwezig zijn bij Outdoor-bso Warande

Werner Bulten

Hoi mijn naam is Werner bulten. Ik ben afgestudeerd aan de ALO (sport Hogeschool). Ik werk sinds 2014 met veel plezier op Outdoor-bso Warande op de maandag, dinsdag en donderdag middag en verzorg de lessen voor de bovenbouw.Naast mijn functie als pedagogisch ben ik Personal trainer, en heb ik mijn eigen bedrijf WB-Sports.

Wout JansenWout Jansen

Ik ben Wout Jansen, sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang. Na mijn studie aan de C.I.O.S. heb ik nog deeltijd gestudeerd aan de P.A.B.O in Breda. Momenteel ben ik directeur van Outdoor-bso Warande en Sport-bso Pellikaan. Ik werk zelf nog vier middagen op de groep met de kinderen. Maandag en donderdag bij Outdoor-bso Warande en dinsdag en woensdag bij Sport-bso Pellikaan.