Amy Schöningh

Mijn naam is Amy Schöningh en ik studeer aan het ROC Tilburg voor pedagogisch medewerkster en studeer in 2018 af. Daarvoor heb ik één jaar sport en bewegen gestudeerd. In 2016 heb ik al eerder stage gelopen bij de Warande en dit jaar zal ik tot aan de zomervakantie hier aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en woensdag. Het aller leukste aan mijn werk vind ik het buiten zijn in de bossen en zien wat de kinderen ontdekken en zich ontwikkelen.

Iris van Os

Hoi, mijn naam is Iris van Os. Ik ben sinds januari 2017 werkzaam als invalmedewerker bij de sport-bso's. Naast mijn werk op de bso ben ik ook werkzaam geweest op een sportschool als groepslesdocent. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald in 2013, en studeer nu aan de Fontys Pabo voor leerkracht basisonderwijs. Ik sta met veel plezier voor de klas en vind het heel leuk dat ik nu ook op de sport-bso kan werken.

Jolijn Thissen Sport-Pedagogisch medewerker

Hallo, mijn naam is Jolijn en ik ben werkzaam bij sport BSO warande en sport BSO drieburcht. Hiervoor heb ik de opleiding sport en bewegen gedaan en succesvol afgerond. Ik heb tijdens mijn opleiding veel met kinderen te maken gehad. Ik was skilerares in Oostenrijk en kite/windsurf instructeur in Zeeland. Ook heb ik tijdens mijn opleiding stage gelopen bij Warande en vond het zo leuk dat ik er ben gaan solliciteren Sport is iets wat iedereen kan en ik vind het leuk aan kinderen over te brengen.

Mandy Vernimmen-de Pooter

Mijn naam is Mandy de Pooter en ik werk 5 dagen in de week bij Outdoor BSO Warande. Ik begeleid de kinderen van 4 t/m 6 jaar. Ik heb op de sportacademie in Tilburg gezeten. Het aller leukste aan mijn werk vind ik het actief bezig zijn met de kinderen; hutten bouwen en klimmen in het bos, maar ook knotshockeyen of diamantenroof op het veld. Daarnaast vind ik het heerlijk om ze nieuwe dingen te leren en ze te begeleiden naar zelfstandigheid. Het is leuk om te zien hoe kinderen groeien op alle vlakken

Teun Vosters Pedagogisch Medewerker Sport

Hoi, Ik ben Teun. Ik heb in 2017 mijn diploma gehaald aan het ROC Sport & Bewegen. Ik heb kennis gemaakt met de bso tijdens de mei vakantie waar ik de Survivaldag georganiseerd heb. Ik vond dit zo leuk dat ik meteen hier wilde werken. Ik zal als vaste invalmedewerker aanwezig zijn bij Outdoor-bso Warande

Werner Bulten

Hoi mijn naam is Werner bulten. Ik ben afgestudeerd aan de ALO (sport Hogeschool). Ik werk sinds 2014 met veel plezier op Outdoor-bso Warande op de maandag, dinsdag en donderdag middag en verzorg de lessen voor de bovenbouw.Naast mijn functie als pedagogisch ben ik Personal trainer, en heb ik mijn eigen bedrijf WB-Sports.

Wout JansenWout Jansen

Ik ben Wout Jansen, sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang. Na mijn studie aan de C.I.O.S. heb ik nog deeltijd gestudeerd aan de P.A.B.O in Breda. Momenteel ben ik directeur van Outdoor-bso Warande en Sport-bso Pellikaan. Ik werk zelf nog vier middagen op de groep met de kinderen. Maandag en donderdag bij Outdoor-bso Warande en dinsdag en woensdag bij Sport-bso Pellikaan.

Youri Tooren

Ik ben Youri Tooren, een 22 jarige student aan de opleiding Pedagogiek. Daarnaast ben ik een enthousiaste voetbaltrainer van FC Den Bosch. Ook heb ik een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, Sport en bewegen. Ik werk elke dinsdagmiddag bij Outdoor-bso Warande, tijdens de vakanties zal ik meer aanwezig zijn om er samen met de kinderen een fantastische vakantie van te maken!